Kiamabara

Kiamabara

2300 Ft

Ország: Kenya
Szövetekezet: Mugaga
Régió: Nyeri
Termesztési magasság: 1600m
Feldolgozási eljárás: mosott
Fajta: SL28, SL34

Kategória:
000

A következő finomság, amit be szeretnénk nektek mutatni, Kenyából, Nyeri régióból, a Mugaga Szövetkezet tagjaként működő Kiamabara feldolgozóállomásról érkezik, amely közel 910 kistermelőt fog össze. A feldolgozáshoz szükséges vizet a közeli Kingu folyóból nyerik, a gépek segítségével eltávolítják a gyümölcs húsának nagy részét, 16-20 órán át fermentálják, majd ezt követi a mosás és a gyengébb minőségű szemek súly alapján történő kiválogatása, illetve további 24 óra ázás a tartályban. Ezután a magok 7-15 napig magas ágyakon száradnak a tűző, afrikai napon .

További információk

Tömeg 250 g