Aki használt Bosco fejes karos-rugós espresso gépet, az tudja, hogy letisztultsága mellet mennyire robusztus, munkára termett szerkezet ez. Csapolásról csapolásra hibátlanúl hozza a tőle várt eredményt – a testes, kiegyensúlyozott, komplex ízhatású extraktumot. Ehhez nem bonyolult beállításokat, vagy különleges fortélyokat, csupán megértést követel. Lehet, hogy ez hiányzik a legjobban a mai digitalizált, siető világban?
Örömünkre szolgál hogy az eddig több régivágású gépet “megszelidítő” Kávékalmár most a Bosco rugós fejhez is készített fej-nyomásmérő kittet, amelyel végigkísérhetjük a extrakció alatti nyomás alakulását. Ezáltal látványossá válik a rendszer egyik erőssége a sok közül – a rugónak köszönhető analóg nyomásprofil.
Talán közelebb kerültünk a megértéshez, pontosabban állíthatjuk be a csapolási technikánkat, és nem utolsósorban gyönyörű látványban lehet részünk minden egyes karlehuzáskor:)
Remélhetőleg hamarosan szériagyártásba kerül a készlet, mi meg szívesen segítünk a beszerelésben!