• Rólunk
  • Vásárlás
  • Artgallery
  • Lelőhelyek
  • Kapcsolat
  • Fiókom
  • CartCart0
    • Your cart is empty.
  • CartCart0
    • Your cart is empty.
MTRM roast
  • CartCart0
    • Your cart is empty.
MTRM roast
  • Rólunk
  • Vásárlás
  • Artgallery
  • Lelőhelyek
  • Kapcsolat
  • Fiókom
    • Login
    • Sign Up
  • CartCart0
    • Your cart is empty.
  • Las Perlitas

    A kolumbiai Huila, Antioquia és Nariño régiókban tevékenykedő kisebb gazdaságok terméséből készül a Las Perlitas (gyöngyszemek) válogatás. A kistermelők legjobb…

    By Bechtold Fülöp in Egyéb 2022-08-12
    MTRM roast
    Bechtold Fülöp
  • El Paraiso

    Az El Paraïso farm a Huila tartománybeli Gigante várostól keletre, egy hegyvonulat tetején, 1800 m magasan helyezkedik el, gyönyörű kilátással…

    By Bechtold Fülöp in kávé, single origin, specialty coffee 2022-03-18
    MTRM roast
    Bechtold Fülöp
  • A kávé súlya

    Történelmileg Kolumbiában amikor elszámolnak a termelőkkel a kávékereskedők, egy külön mértékegységet vesznek figyelembe: ez a carga. Ez 125 kg parchmentet…

    By csilla in kávé, microroastery, single origin, specialty coffee 2018-01-17
    MTRM roast
    csilla
  • Wet Hulling

    Eddig az indonéz kávék valahogy kiestek ízlélőbimbóink érdeklődési köréből, most viszont a Kilimanjaro Specialty Coffeesnak köszönhetően egy izgalmas felfedezést tettünk…

    By csilla in kávé, microroastery, single origin, specialty coffee 2017-11-29
    MTRM roast
    csilla
  • Tudtad? / Did you know?

    Mosott eljárás esetén a gyümölcshús eltávolítását a betakarítás napján kell elvégezni ahhoz, hogy a spontán erjedést és az ezzel járó…

    By csilla in kávé, microroastery, specialty coffee 2017-11-22
    MTRM roast
    csilla
  • Fermentáció

    Az erjesztés (más néven fermentáció) majdnem minden feldolgozási eljárásban jelen van, és a folyamat kondíciói és időtartama nagy hatással van…

    By csilla in Egyéb, kávé, specialty coffee 2017-11-15
    MTRM roast
    csilla
  • A nyerskávé méretbeli osztályozása

    A nyerskávé méretbeli osztályozásának 1/64 hüvelyk a mértékegysége, pl. screensize 16-17 16/64 és 17/64 méretű szemeket jelent. // The unit…

    By csilla in kávé, specialty coffee 2017-11-11
    MTRM roast
    csilla
  • Bosco lever – egy telivér megszelidítése

    Aki használt Bosco fejes karos-rugós espresso gépet, az tudja, hogy letisztultsága mellet mennyire robusztus, munkára termett szerkezet ez. Csapolásról csapolásra…

    By edu in bosco lever, kávés eszközök 2017-08-16
    MTRM roast
    edu
  • Bosco Lever

    Ahogyan egészen más feltenni egy lemezt, mint megnyomni a Lejátszás gombot a Winampban, úgy a digitális rendszerű kávégépek sem nyújtják…

    By edu in bosco lever, kávés eszközök, microroastery, single origin, specialty coffee 2017-01-12
    MTRM roast
    edu

MTRMROAST

1084 BUDAPEST,
JÓZSEF UTCA 46.
INFO@MTRM.HU
+36 70 942 3906

NYITVATARTÁS

H-P 8.00-18.00
Szo 9.00-16.00



BLOG | IMPRESSZUM | ADATVÉDELEM

© 2025 MTRM KÁVÉPÖRKÖLŐ MŰHELY.
MINDEN JOG FENNTARTVA!