Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/mtrmhu/mtrm.hu:/home/mtrmhu/mtrm.hu:/home/sessions/mtrmhu:/home/tmps/mtrmhu:/opt/remi/php74/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/tmp) in /chroot/home/mtrmhu/mtrm.hu/html/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61
Banco Gotete Washed – MTRM roast
Banco Gotete Washed

Banco Gotete Washed

3000 Ft

Ország: Etiópia
Régió: Kochere, Yirgacheffe
Termelő: kistermelők
Termesztési magasság: 2000-2100m
Fajta: őshonos Gedeo variánsok
Feldolgozási eljárás: mosott

Kategóriák: , , ,
000

Banco Gotete egy kisebb település a Yirgacheffe régión belüli Gedeo tartományban. A környék kistermelőitől származik a tétel, amelyet nedves eljárással dolgoztak fel. A termés kis, 1 ha alatti ültetvényekről érkezik amelyeken a kávé mellett mangót, avocadót és édesburgonyát is termesztenek.

A gazdaságok kis mérete nem teszi indokolttá a tanúsítványok megszerzését, ennek ellenére, jellemzően organikus gazdálkodás folyik a régióban.

A feldolgozás a Legu Trading PLC állomásain történt, amely társadalmi felelősségvállalással és a dolgozók megfelelő ösztönzésével teremti meg a minőségi termelés feltételeit.

További információk

Tömeg 250 g