Az espresso elkészítési módnak kedvező profillal készült kávék, jellemzően könnyen extraktálhatóak, testes, édes italt eredményeznek
-
3000 FtQuickview
Banco Gotete Washed
*FLTR, *SPRO, 250g, EtiópiaOrszág: Etiópia Régió: Kochere, Yirgacheffe Termelő: kistermelők Termesztési magasság: 2000-2100m Fajta: őshonos Gedeo variánsok Feldolgozási eljárás: mosott3000 Ft3000 Ft -
3250 FtQuickview
La Nueva Montana
*SPRO, 250g, GuatemalaOrszág: Guatemala Régió: Fraijanes Termelő: Antonio Gonzales Termesztési magasság: 1550-1800m Fajta: Yellow Catuai Feldolgozási eljárás: honey3250 Ft3250 Ft -
3250 FtQuickview
La Pila
*SPRO, 250g, GuatemalaOrszág: Guatemala Régió: Fraijanes Termelő: Rodolfo Garcia Termesztési magasság: 1700-1750m Fajta: Bourbon, Red Catuai, Yellow Catuai, Pache Feldolgozási eljárás: honey3250 Ft3250 Ft -
2750 FtQuickview
Yirga
*SPRO, 250g, EtiópiaOrszág: Etiópia Régió: Yirgacheffe Gedeo Termelő: kistermelők Fajta: őshonos variánsok Termesztési magasság: 1800-2000m Feldolgozási eljárás: mosott2750 Ft2750 Ft -
3000 FtQuickview
Yolanda Urrea Arita
*SPRO, 250g, HondurasOrszág: Honduras Régió: Copan Termelő: Yolanda Urrea Arita Termesztési magasság: 1200m Fajta: Parainema Feldolgozási eljárás: száraz3000 Ft3000 Ft