Keramo natural
4750 Ft – 17000 Ft
Az etiópiai Sidama Bensa régióban található Keramo állomás a Daye Bensa szövetkezet keretében működik, és 2019-ben alapították. A Kebele kávétermelő faluról elnevezett állomás a 2020-as Cup of Excellence elnyerésével szerzett elismerést. A Bombe-hegység környékén található Keramo termelői arról híresek, hogy szelektíven csak az érett, vörös cseresznyét szüretelik le, ami hozzájárul kávéjuk kivételes minőségéhez. A 2020. november 17-én megnyitott Keramo Dukamo állomás 2260-2360 méteres tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, amelyet napos éghajlat jellemez, és növényzet vesz körül. Az állomás természetes és anaerob feldolgozási módszereket alkalmaz, anaerob tartálykocsikat és ágyakat használ, 75-100 ágyat működtetve. A kávéfajták között megtalálható a JARC 74112 és a termesztett helyi fajták, amelyeket természetes eljárással dolgoznak fel. A szárítási folyamat tiszta műanyag hálóval és lepedőkkel ellátott afrikai ágyakat foglal magában, és körülbelül 14-18 napig tart. A helyi hántolást követően a válogatatlan természetes kávébabokat Addisba szállítják végső válogatásra.
További információk
size | 1000g, 250g |
---|---|
colour | espresso, filter-espresso |
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Reviews(0)
There are no reviews yet.